WIL JIJ DIT OOK…?

=

je liefdevolle kwaliteiten volop inzetten in je dagelijks leven

=

genieten van wie je bent met alles erop en eraan

=

vreugdevol leven, in mooie en ook in moeilijke tijden

=

jezelf en situaties in je leven helen met je liefde

=

stralend jezelf kunnen zijn in verbinding met anderen

=

met compassie en mildheid naar jezelf en anderen kijken

dichtbij jezelf

Dit weekend gaan we vooral ervaren. Je ervaart je eigen kracht, je lichtheid en het gemak dat ontstaat als je gewoon jezelf mag zijn.
En jezelf zijn is dit weekend all-inclusive, dus met alles erop en eraan, je ‘sparkle’ en je scherpe kantjes. Kun je beide omarmen en zien dat ze samen maken wie jij bent: een Mobile Blessing Unit. Als je van jezelf houdt precies zoals je bent, ervaar je plezier, rust en lichtheid. Neem dat mee in je dagelijks leven en je bent een blessing voor iedereen die je tegenkomt.

verbonden met anderen

Mens-zijn gaat over autonomie in verbondenheid. Stevig op eigen benen én ook durven leunen of hulp vragen wanneer dat nodig is. De groep is een speelplaats om hiermee te oefenen. Samen vieren we het leven en inspireren we elkaar door iets te delen over ons eigen levenspad.
We nodigen je uit om je verbindende kwaliteit dit weekend verder te onderzoeken, zodat je die ook na deze fijne dagen nog beter kan inzetten. Wij geloven: one person can make a difference but together we can rock the world

moeiteloos genieten

Tuurlijk wil iedereen moeiteloos door het leven – en hoe doe je dat als het niet loopt zoals je had gedacht of gehoopt? Kijk eens naar je eigen voorkeuren en verwachtingen. Wat zijn de plaatjes die je in je hoofd hebt van hoe jij en je leven eruit zouden moeten zien. Hoe meer je daarvan los kan komen en het leven werkelijk neemt zoals het komt, hoe meer vrijheid en voldoening je ervaart.

 

all-inclusiveness
leads to freedom!!

over Inge: De manier waarop Inge de kennis en wijsheid van yogi Vijay Gopala vertaalt in haar lessen is prachtig en compleet. Met filosofische woorden begeleidt ze tijdens houdingen, ademhalingsoefeningen, chanten en meditatie. 

Haar lessen brengen me rust, balans en een gevoel van eenheid die ik mee neem in mijn dagelijkse leven.

Marieke Steegh

over Kim: Het lukt Kim elke week weer een fantastische vivencia neer te zetten. Door de lessen ben ik in een transformatie terecht gekomen en is mijn zachte kant veel meer te zien. Kim zorgt altijd voor een veilige sfeer en straalt veel rust uit door haar geaardheid.
Ik dans al 4 jaar bij Kim en zal dat blijven doen.

Lenna Aden

R

meer rust vanuit een diep besef dat je goed genoeg bent

R

heldere antwoorden op je (levens)vragen vanuit je eigen wijsheid (hoofd, hart en buik)

R

een gevoel – al is het soms maar kort – van moeiteloosheid en lichtheid

R

dieper contact met je hartskracht als bron van vreugde en heling

R

meer acceptatie van jezelf als prachtig en uniek mens

R

een heerlijk weekend vol plezier en verdieping met een prachtige groep mensen (daarom willen we jou er ook bij!)

R

€ 305,- (je kampeert in je eigen tent of camper)

R

€ 315,- (je slaapt op een slaapzaal met 5 anderen)

R

€ 345,- (je deelt een kamer met z'n tweeën)

R

€ 365,- (je hebt een kamer voor jezelf)

Inge ter Horst

Wat is het leven? Wat is het doel? En hoe doe je dat, leven? Écht leven. Echt léven. Dat soort vragen hebben me altijd bezig gehouden.  Heel eerlijk gezegd heb ik me lang afgevraagd: je wordt geboren, moet vanalles worden, -een scholier, student, werker, partner, ouder, vriendin, dochter, bijzonder, aardig, geslaagd, succesvol of juist doe-maar-gewoon- en dan ga je dood- wat is daar nou zo leuk aan? En waarom is er zoveel narigheid in de wereld?

Gelukkig gebeurt het leven gewoon of je er nou zoveel over nadenkt of niet;-). Voor mij is er vooral een wereld opengegaan toen ik een paar jaar geleden de Indiase yogi Vijay Gopala leerde kennen.  Ik had geen idee dat yoga zo compleet was. Het is het leven zelf. En wat is leven eigenlijk bijzonder!  Sindsdien ben gepassioneerd voor de diepe  kennis van yoga, de kunst van de subtiele richting van beoefening. Niet om iets te bereiken en  nog meer mind patronen te creeren maar juist  je te ontdoen van alles wat je niet bent. Wat overblijft is wat je echt bent en van daaruit leven. In plaats van onbewust je patronen/ trauma’s/theorien uit te leven.  Ik merk dagelijks hoe de staat van je mind de kwaliteit van je leven bepaalt, niet de situaties.

Yoga is voor mij praktisch begrip van het leven, een directe ervaring.  Als je alleen maar bezig bent met doen en denken, bezig met alles buiten je, dan blijft alles wat buiten je is je ook beinvloeden. Alles wat je meemaakt, brengt je vroeg of laat naar zelfreflectie. Yoga helpt om directe zelfreflectie te doen, bewust. Je wordt minder een speelbal van de situaties. Om met jezelf te zijn is er niets nodig, je bent al met jou.  Je kan in wezen met niets anders zijn, met wie of wat je ook wilt zijn, het gaat via jezelf. Maar wie ben je echt? Hoe je dat doet, met jezelf zijn, is yoga. Ik ervaar het als een  praktische en wonderlijke reis.

Het leven dus…ook al snap ik die echte diepte of omvattendheid die het leven is ook maar een miniscuul beetje, dit is al zo mooi . Graag begeleid ik je in de essentie van de methodes die yoga heeft tot meer zelf bewustzijn.

Ik houd van mensen, van stilte, van verbinding, puurheid, natuur, dansen, reizen en nog veel meer.  Momenteel geef ik yogalessen, ayurvedische massages en teken en kook ik graag. Ook reis ik regelmatig naar India om daar mee te helpen in de yogaschool, om er te leren, te studeren en te leven.  

Ik kijk er erg naar uit om samen met Mathilde en Kim jou te ontmoeten in een weekend vol leven! In alle aspecten, de reis naar jezelf te maken, je echte zelf steeds meer tot expressie te laten komen.  Want bij jezelf is er eenheid met alles.

Je hebt geen leven

Je bent leven

Kim van der Klis

Dansen is al van kinds af aan mijn passie en geeft me telkens weer nieuwe levensvreugde! Wie wordt er nou niet vrolijk van het dansen, het bewegen op ritmische opzwepende muziek? Dansen loopt als rode draad door mijn leven en biodanza is inmiddels al zo’n 15 jaar onderdeel van mijn leven. Het is een prachtig en verdiepend systeem om meer bij jezelf te komen en tevens intens hartscontact met de ander te ervaren. Op maandagavond heb ik een wekelijkse biodanza groep met vaste deelnemers waarin we via de dans en binnen de veilige omgeving van de groep oefenen met  universele liefde geven en ontvangen, expressie geven aan onze identiteit, de vrijheid in jezelf te voelen om wensen en verlangens te koesteren…..en nog veel meer levensthema’s. En elke week weer kom ik vol dankbaarheid, verwondering en blij thuis van het lesgeven. Mensen te zien groeien is het mooiste cadeau dat er is voor mij. In mijn lessen geef ik heldere instructies, geef ik ruimte om je eigen dans te dansen en creëer ik van nature een veilige omgeving. Ik kijk ernaar uit jullie mee te nemen in de dans dit weekend en om dit weekend samen met Mathilde en Inge vorm te geven, te dragen, te ervaren en om twee dagen lang met elkaar te Zijn. Zie ook biodanzametkim.nl

 

Mathilde Lub

Liefde maakt het leven licht, dat is mijn ervaring. Dat is niet altijd makkelijk, of ‘leuk’ maar wel waardevol en zacht, wat zich ook in je leven voordoet.
Mijn hele leven ben ik met veel overgave en enthousiasme een graver en een zoeker. Eindeloos veel workshops, boeken, retraites en opleidingen hebben mij steeds dichter bij mezelf gebracht, de Liefde die ik ben. 

Langs de weg van Mindfulness (MBSR opgeleid) en Transformational Presence begeleid ik mensen (alleen of in teams) om elke dag vanuit liefde hun werk te doen. Dat kan zijn werk in de zin van je baan, maar vaker gaat het over je Werk hier in de wereld. Dat wat jij te doen hebt vanuit wie jij bent in al je uniciteit. Ook dit weekend is er alle ruimte om je eigen pad verder te onderzoeken en te bewandelen.

Liefde brengen bij jou levenspad, geeft rust, helderheid en plezier. Ik nodig je uit!

over Mathilde: De oefeningen hebben me geholpen veel sneller bij mezelf te komen en te blijven, ook in lastige situaties. Je begrip voor mijn situatie, je persoonlijke benadering en je zachte en heldere manier van communiceren hebben hierbij een grote rol gespeeld.
Bedankt voor je hulp Mathilde!

Jorien van de Maat

over Inge: ik ervaar de yogalessen van Inge als waardevol en wijs. Ze heeft een kalme en warme manier van lesgeven en ik voel me op een prettige manier gezien. De houdingen zijn soms best pittig, maar door haar aanwijzingen en rust groei ik steeds meer. Ik kan makkelijker zonder oordeel naar mezelf kijken.

Sanneke

over Inge: Sinds zo’n twee jaar volg ik lessen bij Inge. Na elke les voel ik duuidelijk effect; mijn lchaam voelt veel meer geopend, ik ben gezakt en ik voel me licht en verbonden met de natuurlijke flow van het leven. Inge heeft ongelofelijk veel kennis van yoga en heeft een heel precieze blik. Hierdoor is yoga niet gewoon een lichamelijke oefening, en het brengt veel meer dan alleen ontspanning. De lessen van Inge brengen inzicht in alle aspecten van het leven. 

Marjolijn

over Kim: Het lukt Kim elke week weer een fantastische vivencia neer te zetten. Door de lessen ben ik in een transformatie terecht gekomen en is mijn zachte kant veel meer te zien. Kim zorgt altijd voor een veilige sfeer en straalt veel rust uit door haar geaardheid.
Ik dans al 4 jaar bij Kim en zal dat blijven doen.

Lenna Aden

nog even geduld

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

over Mathilde: Met oefeningen breng je me steeds weer naar de waarheid van mijn hart. Ook al heb ik het nog zo ingewikkeld gemaakt, door mijn liefde erbij te brengen, wordt het weer eenvoudig, gaat het stromen. Ook heb je oog voor de praktische kant van de zaak, want na het inzicht komt het doen. Fijn dat je diepgang en lichtheid zo mooi combineert. Cheers to that!

Boudewijn

over Inge: Een totaal-ervaring van wat yoga is door een zorgvuldig geleide aanpak van meditatie tot chanten. Bij alles wat je doet ondersteunen de woorden van Inge het dieper ervaren van ogenschijnlijk simpele oefeningen en houdingen. Inge legt vaak een link met het dagelijks leven en dat maakt dat het doorwerkt naast de yogamat. Kortom: een aanrader voor iedereen! 

Peter Smit