heartBREAK sessie | ca 2 uur

MAAK EEN DOORBRAAK

Je zit als MT/team met een terugkerend dilemma. Een weerbarstig geval, omgeven door complexiteit. Je weet dat nog meer presentaties en analyses je niet verder helpen.
Breek door die brei heen en verbind het hoofd met het hart. In een diepgaande en praktische sessie begeleid ik jullie vanuit misschien wel de meest krachtige vraag die er is: Wat zou liefde doen?
Nieuwsgierig? Bel of mail me.

heartPRINT sessie | 1 dagdeel

VERKLEIN JE footPRINT
VERGROOT JE heartPRINT

Welke impact heeft jouw team met het werk dat jullie doen? Wat zijn de positieve effecten en zijn er ook negatieve? We gaan een dagdeel aan de slag vanuit het hart. We gaan jullie gezamenlijke impact zo groot mogelijk maken. Hoe draagt jullie purpose maximaal bij aan de wereld? En welke stappen heeft een ieder daarvoor te zetten?

Welke ‘indruk’ laat je achter in de wereld? What is your heartPRINT?

Bel me voor een kennismaking.

Een organisatie is een verzameling mensen, die samen een doel probeert te bereiken.  We willen onze organisaties levend maken en houden, gericht op:
| well-being van medewerkers,
| hechte relaties met collega’s en klanten,
| duurzame services en productie en
| het belang van de planeet.
Deze doelen bereiken begint bij de mensen, bij jou en mij. Als wij iedere dag met passie, in verbinding en met creativiteit ons werk doen, floreert onze organisatie.

Begin dus bij de mensen, zorg dat zij goed voor zichzelf zorgen, dan zorgen zij voor de rest. Goed voor jezelf zorgen begint bij van jezelf houden, bij je hart. Niet altijd een makkelijke opgave.
Ik ondersteun daar graag bij.

ontvang gratis de eerste podcast

liefde voor jezelf, dat is het thema van deze podcast. met verdiepende oefeningen en praktische tools

vind meer rust, helderheid en plezier door elke dag in contact te leven met je hart

Dankjewel dat je hiermee aan de slag gaat. Het is een mooi kado aan jezelf en voor je omgeving. Harte groet, Mathilde