be a mobile blessing unit

Negen audio-opnames om van te genieten. Zet je koptelefoon op, zoek een rustige plek (sorry, niet in de auto) en dompel je onder in je eigen hart. Ik begeleid je met achtergronden en veel oefeningen. Hoe meer je de oefeningen toepast in je dagelijks leven, hoe lichter je leeft.

Je bent een Mobile Blessing Unit!!

Lees hieronder alles over deze waardevolle serie.

* | heartBEAT podcastserie, vraag de eerste gratis aan

* | voor meer rust, helderheid en plezier

* | 9 podcasts met verdiepende en praktische oefeningen

* | de hele serie kost €12,-


WAAR GAAN DE PODCASTS OVER?

podcast 1

heartWAVE voor jezelf

In deze eerste podcast gaan we meteen praktisch aan de slag: via een oefening maken we contact met de taal en de informatie van je hart. Je ervaart hoe het is om liefde aan jezelf te geven. Gewoon doen!

podcast 2

heartWAVE voor de ander

In deze podcast breid je de oefening van de vorige keer uit en geef je nu ook de liefde die je in je hebt aan de ander. Ik nodig je uit om deze kleine en praktische oefening elke dag een paar keer te herhalen.

podcast 3

hartchakra

Naast wat kennis, gaan we in deze aflevering vooral verkennen hoe de voorkant en de achterkant van je hartstreek voelt. No worries, niks hoeft te lukken. Wat jij nu ervaart is prima en als je verlangt naar meer: keep practising!

1

podcast 4

gebruik je lijf

In deze podcast gaan we oefeningen doen voor thuis en voor als je niet thuis bent, onderweg of op je werk. Het doel is het (nog verder) openen van je hartstreek. Je gaat luisteren naar de informatie van je lijf. Alle oefeningen bied ik aan vanuit mindful yoga en zijn dus voor iedereen te doen, op de manier die bij jou past.

podcast 5

liefde voor je deuken

Elk leven kent zijn pijn en verdriet, ik noem dat je ‘deuken’. Hoe kan je daar mild en compassievol mee omgaan? In deze podcast gaan we oefenen met zacht zijn voor je schaduwkant. Als je een heartful LIVING coachtraject met mij start, begint die nadat je deze podcast hebt gedaan.

podcast 6

de essentie van je hart

In deze aflevering duiken we nog wat dieper in je hart. We gaan contact maken met de kern, die stralende plek waar je helemaal jezelf bent. Ik nodig je uit om helemaal in je licht te gaan staan en dat aan de wereld te geven.

podcast 7

je hartsveld neerzetten

Je hartskracht inzetten op een fysieke plek, daar gaan we mee oefenen. Kun je een veld van liefde neerzetten en daarmee een basis leggen voor een activiteit of een ontwikkeling. Deze techniek ondersteunt zowel je eigen bewustzijn als de plek waar je je liefde naartoe brengt.
Van harte aanbevolen op de werkplek. <3

podcast 8

zijn met wat er is

We leven vaak in een mindset van voorwaardelijkheid. Eerst moet dit of dat lukken of geregeld zijn en dan pas zullen we gelukkig zijn. Helaas is het juist deze houding die ons van het geluk gescheiden houdt. Je gaat oefenen om zonder voorkeuren te kijken naar je leven en gaat het verschil ervaren tussen het leven willen veranderen en het leven nemen zoals het is.

podcast 9

leef in de goede volgorde

Eerst doen om iets te hebben en dan zijn. Heel eerlijk, zo leven we vaak. In deze laaste podcast ga je ervaren hoe het voelt om het om te draaien. Eerst ‘zijn’, bij jezelf zijn, met de oefeningen die we daarvoor ondertussen goed kennen vanuit de eerdere podcasts. En vanuit je eigenheid en kwaliteit in beweging komen. Het ‘doen’ dat dan ontstaat voelt heel anders. Ik wens je veel ‘zijn’ toe!