Mathilde Lub coaching

WIL JIJ DIT OOK…?

=
een volgende stap zetten, waarbij je nog meer in je kracht komt
=
met aandacht door de dag gaan en je niet meer laten leven
=
impact maken door je niet langer in te houden
=
met plezier je werk doen
=
focus houden op de dingen die belangrijk voor je zijn
=
met compassie en mildheid naar jezelf en anderen kijken
Mathilde Lub wandelcoaching

Mathilde wist mij tijdens de gesprekken telkens tot de essentie te brengen. Ik kwam weer in contact met zowel de zachtheid als de kracht in mijzelf. Van daaruit was steeds weer helder wat me te doen stond. Ik kijk dan ook met dankbaarheid op onze gesprekken terug.

Sonja van Bouchate

life-essence.be

Mathilde onderscheidt zich door haar unieke mix van liefdevolle aanwezigheid, scherpe geest, ontwapenende wijsheid en doortastend pragmatisme. Gun jezelf een traject bij haar, het zal je optillen!

Sander van Eekelen

shiftshappen.nl

Scherp, intelligent, professioneel en bekwaam, zo ervaar ik Mathilde. Ze heeft mij bijzonder goed begeleid op het moment dat ik een moeilijk besluit moest nemen. Zij heeft bij mij de kern weten te raken door het stellen van de juiste vragen en met verschillende effectieve werkvormen.

Saima Bantvawala

podcast-serie heartBEAT

In deze podcast-serie combineer ik kennis, verdiepende meditatieve oefeningen en praktische tools. Als je de kennismaking hebt gehad, en je wil verder op pad, krijg je eerst deze podcast-serie toegestuurd. Je kan hem luisteren in 9 dagen of uitsmeren over een langere periode. Als je bij de vijfde podcast bent, plannen we de eerste zoom-coaching in. De overige podcasts luister je op je eigen tempo. Je kan de oefeningen zo vaak doen als je wil en ze dus blijven gebruiken om het contact met je hart steeds verder te verdiepen.

zoom-sessies heartful LIVING

Jouw leervraag staat centraal in de coachingssessies via Zoom (soort Skype). Als we een datum hebben geprikt, krijg je van mij via de mail een link die je alleen maar aan hoeft te klikken en dan zijn we aan het beeldbellen. Heel praktisch en ook heel persoonlijk.
In de podcasts heb je al een waardevolle start gemaakt en ben je dieper gaan ervaren wat de kracht van jou hart is. In de coachgesprekken passen we deze inzichten en ervarigen toe op de vraagstukken uit je dagelijks leven. Stap voor stap kom je dichter bij jezelf en meer in verbinding met anderen.

tools voor het dagelijks leven

Je krijgt een grote hoeveelheid praktische tips en tools die je elke dag kunt toepassen. Zelf-coachingstools, de 1 minuut heartWAVE-oefening, yoga-oefeningen voor thuis en op het werk om je hart te openen en je te verbinden met dit powerhouse dat altijd en gratis tot je beschikking is, je eigen hart.

 

LET YOUR HEART SPEAK!!

Mathilde Lub vitaliteit
R
heldere antwoorden op je (levens)vragen vanuit je eigen wijsheid (hoofd, hart en buik)
R
meer rust vanuit een diep besef dat je goed genoeg bent
R
handvatten en tools voor zelf-coaching, zodat je zelf makkelijk aan de slag kan met vragen die opkomen
R
inzicht in je patronen en welke daarvan je helpen, en welke niet
R
meer acceptatie van jezelf als krachtig en uniek mens
R
steviger contact met je talenten en hoe je deze wil inzetten

OVERZICHT VAN ALLE PODCASTS

podcast 1

heartWAVE voor jezelf

In deze eerste podcast gaan we meteen praktisch aan de slag: via een oefening maken we contact met de taal en de informatie van je hart. Je ervaart hoe het is om liefde aan jezelf te geven. Gewoon doen!

podcast 2

heartWAVE voor de ander

In deze podcast breid je de oefening van de vorige keer uit en geef je nu ook de liefde die je in je hebt aan de ander. Ik nodig je uit om deze kleine en praktische oefening elke dag een paar keer te herhalen.

podcast 3

hartchakra

Naast wat kennis, gaan we in deze aflevering vooral verkennen hoe de voorkant en de achterkant van je hartstreek voelt. No worries, niks hoeft te lukken. Wat jij nu ervaart is prima en als je verlangt naar meer: keep practising!

1

podcast 4

gebruik je lijf

In deze podcast gaan we oefeningen doen voor thuis en voor als je niet thuis bent, onderweg of op je werk. Het doel is het (nog verder) openen van je hartstreek. Je gaat luisteren naar de informatie van je lijf. Alle oefeningen bied ik aan vanuit mindful yoga en zijn dus voor iedereen te doen, op de manier die bij jou past.

podcast 5

liefde voor je deuken

Elk leven kent zijn pijn en verdriet, ik noem dat je ‘deuken’. Hoe kan je daar mild en compassievol mee omgaan? In deze podcast gaan we oefenen met zacht zijn voor je schaduwkant. Als je een heartful LIVING coachtraject met mij start, begint die nadat je deze podcast hebt gedaan.

podcast 6

de essentie van je hart

In deze aflevering duiken we nog wat dieper in je hart. We gaan contact maken met de kern, die stralende plek waar je helemaal jezelf bent. Ik nodig je uit om helemaal in je licht te gaan staan en dat aan de wereld te geven.

podcast 7

je hartsveld neerzetten

Je hartskracht inzetten op een fysieke plek, daar gaan we mee oefenen. Kun je een veld van liefde neerzetten en daarmee een basis leggen voor een activiteit of een ontwikkeling. Deze techniek ondersteunt zowel je eigen bewustzijn als de plek waar je je liefde naartoe brengt.
Van harte aanbevolen op de werkplek. <3

podcast 8

zijn met wat er is

We leven vaak in een mindset van voorwaardelijkheid. Eerst moet dit of dat lukken of geregeld zijn en dan pas zullen we gelukkig zijn. Helaas is het juist deze houding die ons van het geluk gescheiden houdt. Je gaat oefenen om zonder voorkeuren te kijken naar je leven en gaat het verschil ervaren tussen het leven willen veranderen en het leven nemen zoals het is.

podcast 9

leef in de goede volgorde

Eerst doen om iets te hebben en dan zijn. Heel eerlijk, zo leven we vaak. In deze laaste podcast ga je ervaren hoe het voelt om het om te draaien. Eerst ‘zijn’, bij jezelf zijn, met de oefeningen die we daarvoor ondertussen goed kennen vanuit de eerdere podcasts. En vanuit je eigenheid en kwaliteit in beweging komen. Het ‘doen’ dat dan ontstaat voelt heel anders. Ik wens je veel ‘zijn’ toe!

               Soms gebeuren er dingen in je leven waardoor je uit balans raakt. Dit gebeurde mij ook en ik merkte dat het mij niet meer lukte mijn balans terug te krijgen en dat ik hulp nodig had. Via mijn werkgever ben ik met jou in contact gekomen. Vanaf onze eerste ontmoeting voelde het goed en veilig om bij jou mijn verhaal te doen en gaf je mij het vertrouwen dat je me kon helpen. Je begrip voor mijn situatie, je persoonlijke benadering en je manier van communiceren hebben hierbij een grote rol gespeeld.
Je deskundigheid en de toegepaste oefeningen hebben mij handvatten gegeven om dingen een plek te geven en met dingen die mij raken om te leren gaan.
Sinds kort kan ik zeggen dat het me niet meer zo raakt wat er allemaal is gebeurd. Ik leef meer in het hier en nu.
Bedankt voor je hulp hierbij Mathilde!

Jorien van de Maat

Gemeente Deventer

dit ben ik

 

Blijven leren en groeien is mijn grootste hobby. Zoals je misschien uit mijn blogs al hebt begrepen ben ik nogal een ‘graver’. Altijd op zoek naar hoe ik in elkaar zit, waarom ik op een bepaalde manier reageer, en uiteindelijk op zoek naar rust, plezier en een zinvol leven,

Deze zoektocht naar diepere lagen in mezelf heeft me al op heel veel plekken gebracht. Veel trainingen, cursussen en opleidingen gevolgd, veel boeken verslonden en podcasts opgezogen. Ook heb ik veel gereisd en in het buitenland gewoond en gewerkt. Wat ik daar vooral geleerd heb is dat ondanks alle uiterlijke verschillen, we allemaal op dezelfde weg zitten. We verlangen allemaal naar liefde en erkenning en op elk pad zijn ook stukken die pijnlijk zijn om te gaan.

Mijn verlangen is om het niet meer alleen te hoeven doen, ook al is die neiging soms aanwezig. Telkens als ik me weer open stel en ik verbind me met de mensen om mij heen, word ik zachter en kan ik het ‘gedoe’ waar ik in zit beter relativeren.

Ik ben heel dankbaar voor het boeiende pad dat ik tot nu toe gegaan ben, alles wat ik daarbij heb geleerd en alle prachtige mensen die ik ben tegengekomen.

Mathilde Lub

Gun het jezelf,

maak tijd

voor de belangrijkste persoon

in jouw leven:

jij!